Acana hundefoder

Acana hundefoderHundefoderet fra Acana er for dig, der vil give din hund det absolut bedste hundefoder. Acana har sat sig for at udvikle og sælge et foder, der sætter en helt ny standart for det foder, vi giver vores hunde. Acanas fokus er at skabe en kost, der er naturlig for hunde og som indeholder store mængder af frisk kød. Foderet er næsten uden syntetiske tilsætningsstoffer og indeholder ikke hurtigt fordøjelige kornprodukter. Kødet der anvendes til foderet er fra dyr, der lever i det fri eller er opdrættet bæredygtigt. Kød, æg, grøntsager og frugt leveres til Acanas køkkener hver dag og sikrer, at alle ingredienser er friske og næringsrige. Der er ingen tvivl om, at din hund vil elske Acana hundefoder.

Naturligt ”wholeprey” foder

Igennem ulvens og hundens evolution har den tilpasset sine kostbehov, så de stemmer overens med de byttedyr den levede af. Alt på dyret tjente et vigtigt formål i ulvenes og senere hundenes ernæring. De uundværlige proteiner leveres af byttedyrets muskelkød. Indvolde som nyre, kallun og lever sørger for at hunden får vigtige mineraler og vitaminer. Gennem brusk og ben tilføres hunden fosfor og kalcium. Når man sørger for at give sin hund et foder, der er udviklet med tanke på ”wholeprey”-tankegangen kan mange af de syntetiske tilsætningsstoffer, der ellers skal erstatte naturlige mineraler, vitaminer og aminosyre undværes.

Hurtig levering fra Danske ejet shop

Foderbasker er Dansk ejet og har lager i Danmark. Vi har derfor muligvis ikke priser som dem, der sender fra Spanien med 5 dages levering og uden moms.

Vil du støtte en Dansk webshop og virksomhed, der betaler moms og skat i Danmark, så køb hos os og få leveret hurtigt.

Om Acana

Frisk kød af god kvalitet

Alt det kød Acana benytter er også godkendt til menneskeføde. Det er kød af rigtig god kvalitet. Acana har den filosofi at jo mindre behandling og konservering, ingredienserne i deres hundefoder har behov for jo bedre. Det betyder, at op til halvtreds procent af de kød, de anvender, bliver leveret råt eller frisk. Det gælder for både kød, fjerkræ og fisk. Den eneste konserveringsmetode Acana anvender er nedkøling og lynfrysning, inden kødet for eksempel afskibes. Det sikrer, at alle råvarerne kommer i sin allermest næringsrige form og har bevaret sin saft og gode kraft. Det giver en smag, som en hver hund helt instinktivt vil søge og elske.

Vigtige vitaminer fra grøntsager og frugt

I hundefoderet fra Acana er der også tilsat sunde og friske grøntsager og frugt. Det er for eksempel græskar, som med sine letopløselige fibre sørger for, at din hund får en sund fordøjelse og giver den lille mængde kulhydrat, der skal til for at foderpillerne kan formes. Der anvendes også æbler og bær af forskellige slags. Alt sammen for at sikre at hundefoderet indeholder alle de vigtige vitaminer og næringsstoffer, der gør det til et foder af den absolut bedste kvalitet.

Urter der styrker hundens organer mm.

Der findes urter i naturen som hunde instinktivt finder og spiser, fordi de styrker deres helbred. De urter anvender Acana naturligvis også i deres foder. Urterne er med til at eliminere giftstoffer i hundens krop ved at igangsætte processer i kroppen, som renser leveren og styrker dermed på en naturlig måde hundens væv og organer. Urterne er i tillæg rigtig gode for hundens fordøjelse. Alle de anvendte urter leveres helt friske eller soltørrede, så alle vitaminer er intakte.

Foder til alle hunde

Acana tilbyder naturligvis både foder specielt udviklet til hvalpe, juniorhunde og voksne hunde samt til den ældre hund. De har foder, der egner sig speciel til hvalpe af små racer og hvalpe af store racer. Det er vigtigt at du fodrer i henhold til din hunds race, da de vokser meget forskelligt og derfor har brug for forskellige næringsstoffer for at vokse rigtigt. Der er også foder til den meget aktive hund og til den, der vejer lidt for meget. Uanset din hunds alder, race og tilstand finder du et sundt og nærende kvalitets hundefoder fra Acana, som er udviklet nøjagtig til en hunds naturlige måde at indtage føde på og med alle de vigtige ingredienser, der holder din hund sund og rask.

Acana hundefoder forhandler – Vi har alle varianter

Acana Puppy small breed

Til hundehvalpe af små racer

Et lækkert hvalpefoder med masser af frisk og tørret kød i god kvalitet fra kylling, kalkun og fisk.

70% kød
30% grøntsager, frugt bær og urter

Fornuftigt fedtindhold på 20% råfedt, så der er nok energi til at lege hele dagen

Ingredienser:
Frisk udbenet kylling (16%), dehydreret kylling (13%), dehydreret kalkun (12%), røde linser, hele grønne ærter, dehydreret atlanterhavs sild (3%), silde-olie (2%), soltørret alfalfa (2%), grønne linser, hestebønne (2%), friske hele tranebær, friske hele blåbær, cikorierod, gurkemeje, mælkebøtte, glat burre, lavendelblomst, læge-stokrose, hyben.
Friske red delicious æbler, friske bartlett pærer, frysetørret kyllingelever, frysetørret kalkunlever,
frisk hel pastinak, frisk have-kål, frisk spinat, frisk sarepta sennep, frisk majroe, friske hele gulerødder,
frisk kyllingeindmad (lever, hjerte, nyre) (7%), kyllingefedt (7%), friske hele æg (4%), frisk hel flynder (4%), hele gule ærter, ærtefibre, frisk kyllinge-brusk (2%), brun tang, friske hele græskar, friske hele mandel-græskar.

Acana hvalpefoder
Acana Puppy Large

Foder til hundehvalpe af store hunderacer

Opskrift særligt velegnet til hundehvalpe af store racer, der forventes at få en vægt over 25 kg som voksen.

Den hurtigere vækst stiller ekstra store krav til et nærende og sundt hvalpefoder.

Kroketterne er også lidt større, så de ikke sluges for nemt.

70% kød
30% grøntsager, frugt og urter

Ingredienser:
Frisk udbenet kylling (16 %), dehydreret kylling (15 %), dehydreret kalkun (14 %), røde linser, hele grønne ærter, friske Red Delicious æbler, friske Bartlett pærer, frysetørret kyllingelever, frysetørret kalkunlever, friske hele tranebær, friske hele blåbær, cikorierod, gurkemeje, mælkebøtte, glat burre, lavendelblomst, læge-stokrose, hyben.
Frisk hel pastinak, frisk have-kål, frisk spinat, frisk sarepta sennep, frisk majroe, friske hele gulerødder,
frisk kyllingeindmad (lever, hjerte, nyre) (6 %), dehydreret atlantisk sild (4 %), friske hele æg (4 %), frisk hel flynder (4 %), kyllingefedt (2 %), frisk kyllinge-brusk (2 %), brun tang, friske hele græskar, friske hele mandel-græskar, silde-olie (3 %), soltørret lucernespirer (2 %), hestebønne (2 %), grønne linser, hele gule ærter, ærtefibre,

Acana puppy
Acana Puppy og Junior

Til junior hunde af alle racer

Når hundehvalpen begynder at være omkring 9 – 10 måneder og kommer i junior stadiet, er det en god ide at skifte over på et mellem foder, der stadigvæk har en lidt højere energitæthed og fedtprocent end et voksent foder.

Så er du sikker på hunden ikke når at få for meget hvalpefedt og stadigvæk dog bibeholder nok fedt i kosten til dens energiniveau.

70% kød
30% grøntsager, frugt og bær/urter

Ingredienser:
(6 %), kyllingefedt (6 %), friske hele æg (4 %), frisk hel flynder (4 %), dehydreret atlantisk sild (3 %), silde-olie (3 %), soltørret alfalfa(2 %), grønne linser, Frisk udbenet kylling (16 %), dehydreret kylling (13 %), dehydreret kalkun (13 %), røde linser, hele grønne ærter, frisk kyllinge-kråse (lever, hjerte, nyre)
frisk have-kål, frisk spinat, frisk sareptasennep, frisk majroe, friske hele gulerødder, friske red delicious æbler, friske bartlett pærer, frysetørret hestebønne (2 %), hele gule ærter, ærtefibre, frisk kyllinge-brusk (2 %), brun tang, friske hele græskar, friske hele mandel-græskar, frisk hel pastinak,
kyllingelever, frysetørret kalkunlever, friske hele tranebær, friske hele blåbær, cikorierod, gurkemeje, mælkebøtte, glat burre, lavendelblomst, læge-stokrose, hyben.

Acana junior foderpiller
Acana voksen foder (blandet kød)

Til voksne hunde af alle racer

Acana har lavet flere forskellige typer af hundefoder til voksne hunde af alle racer, fælles for dem er at det er velegnet ligegyldigt race og forskellen i fodret er primært hvilken type kød, der er anvendt.

Det er både frisk kød og tørret kød i serien og masser af grøntsager, bær og urter

Serien omfatter:

Acana Adult Dog:  Kylling, Kalkun, Sild
Acana Adult S/L:  Kylling, kalkun, flyder
Acana Classic Red: Lam, okse, gris, sildeolie
Acana Grasslands: Græsfodret lam, and, æg, sild, kalkun
Acana Pacifica: Sild, sardin, hellefisk, torsk, kulmule, rødfisk
Acana Prairie Poultry: Kylling, kalkun, æg, sildeolie
Acana Ranchlands: Okse, lam, gris, sandart
Acana Wild prairie: Kylling, kalkun, sandart, sild

acana hund
Acana hundepiller med en kødkilde

Til voksne hunde af alle racer

Acana har lavet hundepiller med kun én type kød i opskriften, så det er lettere at fravælge kødtyper din hund ikke kan tåle.
Ofte vil fødevareallergi hos hunde være over for kylling, da hunde eksponeres meget for  kødtypen. (Mest udbredt)
Men det kan naturligvis også være andre former for kød hunden ikke kan tåle.

Alle typer er naturligvis kornfri

Serien kaldes singles formula og omfatter:

Acana Free Run Duck: Andekød
Acana Grassfed Lamb: Lam
Acana Yourksire Pork: Gris

Allergi hundefoder med lam
Acana light and fit

Foderpiller til overvægtige hunde

Når hunden først er blevet overvægtig, så er det ikke altid nemt bare at øge dens motion. Det kan være den lider af smerter, det kan være du selv gør.

Derfor er et foder med mindre fedt og færre hurtige kulhydrater en fordel, så vægten langsomt kan komme i balance- uden hunden føler sig sulten og svækket.

Acanas light foder har masser af kød og græskar.

Ingredienser:
Frisk udbenet kylling (16 %), dehydreret kylling (14 %), dehydreret kalkun (14 %), røde linser, hele grønne ærter, ærtefibre, friske hele tranebær, friske hele blåbær, cikorierod, gurkemeje, mælkebøtte, glat burre, lavendelblomst, læge-stokrose, hyben.
friske red delicious æbler, friske bartlett pærer, frysetørret kyllingelever, frysetørret kalkunlever,
frisk hel pastinak, frisk have-kål, frisk spinat, frisk sareptasennep, frisk majroe, friske hele gulerødder,
frisk kyllingeindmad (lever, hjerte, nyre) (5 %), dehydreret atlantisk sild (5 %), friske hele æg (4 %), frisk hel flynder (4 %) silde-olie (1 %), frisk kyllinge-brusk (1 %), brun tang, friske hele græskar, friske hele mandel-græskar, soltørret lucernespirer (4 %), hestebønne (4 %), grønne linser, hele gule ærter, kyllingefedt (1 %)

Avana fit and light