Hundebamser

Hunde elsker at gnaske, ruske og bide. De har gerne et ynglingslegetøj eller en bamse, der får ekstra kærlighed.

Vi har et stort udvalg, hvor der er mange forskellige typer og størrelser, så både en hvalp og en stor hund, kan få en hundebamse til kurven.

Sådan vælger du en god hundebamse

Se gerne grundigt efter størrelsen på hundebamserne, den står på hver bamse.
En lille hund vil typisk få bedst underholdning med en bamse, der er mindre end den selv. En meget stor bamse vil kunne anspore parring og er derfor ikke så velegnet.

Har du en mellemstor til stor hund, vil en af de ekstra holdbare og robuste bamser give længst legetid, da de ganske enkelt er bygget til opgaven.
De ekstra holdbare bamser holder naturligvis ikke til alt, men de holder typisk meget længere end de helt billige traditionelle tøjdyr.

Hunters serie af ekstra holdbare bamser, er dem vi ser holde længst, særligt hvis du viser din hund, at den skal passe på sin nye tøjven.

Generelt om holdbarhed og garanti

Hundebamser er lavet til at møffe rundt med og have i kurven, de er ikke lavet til at blive angrebet og voldsomt hevet i, bidt i, trukket i og kastet rundt.
Det kan de ganske enkelt ikke holde til.
Der er meget stort forskel på hvordan en hund behandler sine bamser og derfor kan vi ikke give holdbarhedsgaranti – Ikke engang 10 minutter.

Når først du har afleveret bamsen til din hund, er det dit ansvar, at den ikke ødelægger den – Hvis du altså vil have den holder mere end 5 minutter.

Vi har en serie af ekstra holdbare bamser, men de har også begrænsninger og vi kan derfor kun sige generelt, at de holder længere end de billige, men om det er 4 minutter eller 1 minut afhænger igen af hvordan du har lært din hund at passe på bamserne.

Træn din hund til at elske bamserne

Du kan nemt træne din hund til ikke at flå bamserne i stykker. En virksom fremgangsmåde for de fleste racer vil være at tage bamsen foran hunden og tale til den som om den var en hvalp, der skal passes på.

Ros hunden når den udviser positiv adfærd med bamsen, f.eks. slikker på den, eller kommer med den forsigtigt i munden.