Orijen Hundefoder

Hundefoder er ikke bare hundefoder. Ikke alt bliver produceret med så gode råvarer og så stor omtanke, som Orijen hundefoder. Foderet fra Orijen er i en klasse for sig. Det er nøje udviklet så det passer til din hunds evolutionære udvikling og dens behov for kød og protein af en god kvalitet. Derfor har Orijen vundet priser for sit gode produkt, der indeholder friske ingredienser fra frilands fjerkræ, fisk fanget i naturen og kød fra svin, vildsvin, okse, hjort, bison, ged og hjort. Orijen benytter kun de bedste opdrættere, som de stoler på leverer et førsteklasses produkt.

Din hunds trivsel er det vigtigste

Orijen udvikler og producerer selv deres hundemad. Det kunne ikke falde dem ind at få andre til at stå for produktionen. Det er nemlig vigtigt for Orijen at vide, at alt foregår, som det skal og, at alle råvarerne er 100 procent i orden. Det er essentielt for Orijen, at de gennem en ordentlig produktion og gode sunde råvarer kan garantere, at din hund får et foder, der gør den stærk, sund og glad.

Om Orijen

Orijen foder

Et autentisk foder

Fordi Orijen har et netværk af troværdige og regionale leverandører er foderets naturlige ingredienser altid friske og fulde af næringsstoffer. Orijen har placeret deres produktionskøkkener midt i et frugtbart landskab fyldt med gårde, der kan levere ingredienserne dagligt i en form, hvor konserveringsmidler ikke er nødvendige. Dyrelivet i det frodige landskab er med til at inspirere Orijens køkkener. For eksempel er både vildsvin, bison og hjort på menuen.

Konstant udvikling

Orijen vil være helt fremme hele tiden, når det gælder kvalitet, smag og næringsindhold. Derfor har de hele tiden fokus på at udvikle deres foder. Udviklingen og testningen af foderet foregår i et laboratorie under de mest moderne forhold. For eksempel har Orijen udviklet en metode til frysetørring, der sikrer den gode smag af frisk kød, kallun og lever. Det betyder, at din hund får en rigtig god og naturlig smagsoplevelse, når den får hundefoder fra Orijen.

Kvalitetstestet hundefoder

På grund af helt specielle metoder kan Orijen bruge rigtig meget frisk kød i foderet. Det giver naturligvis et bedre produkt og giver din hund et foder, der er meget tæt på dens oprindelige kost. For hele tiden at være sikre på at hundefoderet lever op til hundeejere og hundes forventninger, udfører Orijen kvalitetskontrol og validering på deres innovations- og udviklingscenter. Både næringsværdi, kvalitet og ingredienser bliver testet samt de tekniske parametre, der gælder for produktionsprocessen.

En korrekt biologisk kost

Når Orijen taler om, at de producerer biologisk korrekt hundefoder, er det, fordi de producerer et foder, der svarer til det, hunden er udviklet til at indtage. Det er ulven, nærmere bestemt den grå ulv, der er hundens nærmeste forfader. Ulven og hunden har 97 procent af deres DNA tilfælles. Selvom hunde har været tamme i mange tusinde år, er deres anatomiske egenskaber de samme som ulvens og deres behov for næring og kost er derfor også de samme. Både deres kæbe, tænder og måden de spiser på er helt forskellig fra planteædere. Kødædere spiser sjældnere end planteædere og har et kort fordøjelsessystem, fordi en kost af kød er lettere at optage end en kost af planter.

Foder til alle hunde

Orijen tilbyder hundefoder til alle hunde i alle aldre og racer. Deres WholePrey-foder sikrer, at din hund får alle de vitaminer, proteiner og mineraler, som er nødvendige for et sundt hundeliv. Du kan vælge mellem flere forskellige former for specialiseret foder med fisk, vildt, kvæg, æg og fjerkræ. Der er tilsat de mængder af grønt og frugt, som er nødvendigt for en virkelig nærende kost. I tillæg til foderet fås en række virkelig lækre og sunde godbidder, der med garanti vækker begejstring hos din hund.