Billigt Hundefoder i topkvalitet

Køb dit hundefoder til spotpris, når du køber stort ind.

Vi køber stort ind til lageret blandt de bedste mærker – dem der giver dig kvalitetsfoder til fornuftige priser, hvor mærket ikke koster det halve.

Du finder kun kvalitetsfoder hos Foderbasker.dk trods de lave priser.

Skal jeg vælge det dyreste hundefoder?

Der lever knap 600.000 hunde i Danmark og i gennemsnit bruger vi hundeejere godt 5.000 pr. snude om året (416 pr. måned).

Det er enormt mange penge samlet set og derfor også et lukrativt marked, da køberne (os mennesker) faktisk nærmest ikke ved en pind om hvad der egentlig er i det foder vi køber.

Vi køber det med den flotteste indpakning og det vi har set flest reklamer for.

Men skulle hunden vælge, ville den som katten måske ikke vælge Whiskas (måske ville den, ingen ved det)

Der er stort set det samme i poserne

Kun 13% af alt hundefoder solgt i Danmark er discount mærker, men det er stort set det samme vi finder i poserne, hvis vi ser på næringsværdierne.

Forbrugertesten lavede på DR1 et program, hvor de så nærmere på næringsindholdet i både de helt dyre mærker og de helt billige.

Det viste sig, at de helt billige discount mærker fint opfylder hundens behov for næring og de er helt korrekte sammensat, så hunden får den rigtige mængde protein, fedt og kulhydrat.

Tilsætninger gør forskellen

Nogen af de lidt dyre mærker har tilsat lidt ekstra til foderet, det kan f.eks. være lidt urter, alger, aloe vera m..m.

Men i betragtning af prisforskellen, er det helt ved siden af.

For 1 kilo af det billigste du kan finde i Danmark, må du slippe omkring 7 kroner, for det dyreste fra Science 76 kroner – Det er lige godt 10 gange så dyrt.

Netop derfor sælger Foderbasker ikke de dyre mærker -Du betaler ganske enkelt alt for meget for, at blive blidt ind, det er SÅ meget bedre.

Det er jo ikke sådan vi ser en signifikant længere levetid for hunde, der får det dyreste. Vi har i hvert fald ikke hørt om hunde på 50 år, der fik et særligt foder.

Når du vælger et mærke,så vælg noget der ser godt ud i “ingrediens listen” og ikke på selve posen. Er det frisk kød eller mel, er der bær og urter, eller kun aske og fedt?

Vend posen og læse hvad der rent faktisk er proppet i.

Læs mere om vores hundemad her

Vi fører kun særligt udvalgte brands, hvor du betaler for kvaliteten i foderet og ikke for markedsføringen af brandet.

Det giver os mulighed for at sælge hundefoder i særlig høj kvalitet kontra prisen.

Læs mere her om:

Profine hundefoder