Happy Dog hundefoder

Happy Dog hundefoderMed Happy Dog hundemad får du et hundefoder, der er omhyggeligt udviklet med henblik på, at din hund skal have de absolut bedste betingelser for et sundt liv. Foderet er tilpasset hundens fordøjelsessystem, stofskifte og behovet for både animalske proteiner, plantefibre og kulhydrater. Foderet har en høj fordøjelighed og det er derfor let for hunden at optage næringsstofferne samtidigt med, at der ikke går så meget foder til at mætte hunden. Læs om Happy Dogs kvalitets hundemad her.

Når man kigger genetisk på en ulv og en hund, er der ikke den store forskel på dem, selv om det er mellem 18.000 og 32.000 år siden, at hunden blev en del af menneskets liv og hverdag. Det der har ændret sig hos hunden er fordøjelsessystemet. Hvor en ulv ikke ret godt tåler kornprodukter, stivelse og kulhydrater, er en hunds system gennem tiden blevet vænnet til at fordøje korn og stivelse, fordi dens kost har bestået af levninger fra menneskets husholdning.

Gå direkte til vores store udvalg af Happy Dog her

Er hunden ren kødæder?

Selvom både ulven og hunden klassificeres som kødædere, er ingen af dem rene kødædere fra naturens side. De er rovdyr, men de er begge meget alsidige med hensyn til kost. Faktisk er de det man kalder altædende – både plantespisere og kødspisere – på latin hedder det Carniomnivores. Det betyder dog ikke at de animalske proteiner ikke er vigtige for hunden. Dem kan de ikke undvære, men de kan heller ikke undvære plantefibre og kulhydrater.

Sunde byggesten med Happy Dog

Derfor er Happy Dog hundemad udviklet, så det indeholder både de animalske proteiner og de kulhydrater og plantefibre, som hunden har brug for, for at kunne opretholde en sund krop. I Happy Dogs produkter er der flere forskellige kilder til protein – både fisk, fjerkræ og kød. Det skaber et hundefoder, der er godt afbalanceret og rig på kvalitetsproteiner og vigtige aminosyrer. Ved at fodre din hund med Happy Dog hundemad sikrer du, at din hunds behov bliver dækket gennem en alsidig proteinkilde. Har du en hund med fødevareallergi tilbyder Happy Dog et foder med en letfordøjelig proteinkilde.

Din hunds sundhed er vigtig

En hunds stofskifte er afhængigt af, at den får en kost med alle de ingredienser, der er naturlige for den. Dermed vil hundens immunsystem og almene sundhed også fremmes. Men fordi en hund ikke er en ulv, der lever i det fri og dagligt tilbagelægger 50 km, har den ikke så højt et energiforbrug som dens vilde slægtning. Derfor lægger Happy Dog hundemad vægt på, at:

  • Foderet indeholder en moderat energiforsyning, det vil sige et højere proteinindhold og et mindre fedtindhold
  • Foderet har en reduceret energimængde og dermed hæmmer livsstilssygdomme så som fedme og problemer med leddene
  • Anbefale, at man har hundens vægt samt idealvægt for øje, når fodermængden beregnes

Foderets fordøjelighed

Det er godt, hvis et hundefoder har en høj – eller man kan også kalde det en god – fordøjelighed. Det er tegn på, at de råvarer, der er anvendt til foderet er af høj kvalitet. Du kan se på følgende kriterier for at undersøge, om et foder har en høj eller god fordøjelighed:

  • Det er kun nødvendigt at give en forholdsvis lille fodermængde
  • Det kommer en lille mængde af ekskrementer
  • Afføringen har en god konsistens

Naturligvis kommer det også an på det enkelte dyr, hvordan fordøjeligheden er. Har du en ældre hund eller en nervøs hund kan fordøjeligheden reduceres, da maden kan passere hurtigt gennem tarmen, så alle næringsstofferne ikke udnyttes effektivt. Happy Dogs hundefoder er oppe på 90 procent i fordøjelighed og ligger altså højt på skalaen. Det vil sige, at det er et effektivt foder, som der almindeligvis ikke skal gives så meget af.

No votes yet.
Please wait…